Uutta vuotta 2008 on kulunut jo kokonaiset neljä päivää ja risat, lähes viisi. Mielessä ovat kuitenkin vahvasti vielä uuden vuoden lupaukset. Jos niitä nimittäin on sattunut tekemään. Jotkut ovat jo kumminkin onnistuneet pettämään lupauksensa, jos niitä ovat edes niin tosissaan tehneetkään.

Suosituimpia lupauksia ovat ehdottomasti tipaton tammikuu, laihduttaminen, ja tupakoinnin lopettaminen. Näihin aiheisiin mediakin on käynyt kimppuun. Naisten lehdissä lukee isolla jo kannessa "3 viikon laihdutuskuuri" tai muuta vastaavaa. Radiossa on nyt pyörinyt jo kyllästymiseen asti mainos tipattomasta tammikuusta, johon pitäisi haastaa koko kaveriporukka ja siitä voisi vielä rahaakin voittaa, noin niin kuin motivaationa. Tupakoinnin lopettamisestakin pyörii mainoksia, joskaan ne eivät välttämättä uuden vuoden lupauksiin liity. Haluaisin kumminkin tietää erikoisemmistakin lupauksista, sillä ihan varmaan joku on luvannut jotain muutakin kuin näitä kolmea. Minä esimerkiksi lupasin itselleni pitää huoneeni siistimmässä kunnossa, mutta olen jo pikkuisen lipsunut siitä. Tylsä lupaushan se kumminkin on. :D

Minä tein tänä vuonna lupauksia ensimmäistä kertaa. Jotkut tekevät niitä joka vuosi, mutta eivät koskaan täytä niitä. Toiset taas eivät tee niitä ollenkaan ja naureskelevat sitten muille, ketkä ovat niitä tehneet. Jotkut eivät edes ajattele asiaa sen kummemmin. Jokaisen itsensä päätettävissähän se kumminkin on.

Minä haluaisin tietenkin, että lupaukseni toteutuisivat. Niin kuin varmaan jokainen muukin. Nämä uuden vuoden lupaukset ovat varmaan aika pitkälti kiinni muistista, tahdon voimasta ja ehkä hitusen joissain kohdin tuuristakin... Toivottavasti kuitenkin edes jonkun uuden vuoden lupaus kävisi toteen. Tai kävi edes viime vuonna. :)