Oletteko huomanneet erään asian? Nimittäin sen, että pojat saavat tehdä paljon enemmän eri asioita, mutta tytöt eivät. Pojille jotkut asiat ovat sallittuja, mutta tytöille ne ovat kiellettyjä. Tällä hetkellä mieleeni ei tule yhtän asiaa, mikä olisi pojille kielletty, mutta taas sallittu, paitsi se, että pojille ei ole sallittu itkeä julkisesti, muutama muukin asia tosin saattaa löytyä. Enemmän pojille sallittuja asioita on kuitenkin kuin tytöille.

Ensinnäkin mopot, nämä poikien ikuisen ja vannoutuneen rakkauden kohde, jota putsataan ja tuunataan viimeiseen asti. Pojat saavat virittää vehkeitään vaikka kuinka paljon ja ajaa ylinopeutta, kunhan eivät jää kiinni.Jos et viritä, olet outo ja luuseri. Mutta jos tyttö päättä virittää menopeliään ja ajaa edes pikkuriikkisen ylinopeutta, se on aivan järkyttävää ja kamalaa, eikä tule missään nimessä kysymykseenkään. Ihan kuin tytöt olisivat jotenkin huonompia ajamaan mopolla, sillä syynähän on tietenkin se, että eihän tyttö nyt 70 kulkevaa mopoa hallitse! Tytöilä myöskin suuresti kummaksutaan, jos hänellä on jokin muu ajopeli, kuin skootteri.

Toiseksi poikien sallitaan aina riehua ja leikkiä pienenmpinä vaarallisimmissa paikoissa ja laskea hurjapäisimmin mäkeä pulkalla, laskettelusuksilla tai laudalla, mutta tytöt eivät, sillä tyttöjen pitää olla sieviä, kilttejä ja mahdollisimman vähän huolta aiheuttavia, onhan pojissa, jotka eivät mitään kuuntele jo huolen aihetta tarpeeksi. Pojathan ovat aina poikia ja hehän ovat aina rämäpäisimpiä, villimpiä ja enemmän huolta aiheuttavia ja heille kaikki extreme sallitaan, kun taas tytöiltä kielletään.

Tytöt eivät myöskään mm. saa ahmia ruokaa mielettömästi, piereskellä (en ole niin varma haluaisinko tätä harrastaa, mutta kuitenkin), hallita kaukosäädintä ja vaikka mitä muuta, mutta tytöille nämä asiat taas ovat yllätys yllätys kiellettyjä.

No ehkä joku päivä nämä asiat, tai edes osa niistä, mitkä ova pojille sallittuja ja tytöille eivät ovat tytöilläkin suopeammin katsottuja asioita. :)

 

P.S. Niin ja minut saa kyllä linkittää, lupaa ei tarvitse erikseen kysyä. :)