Tyttö ja poika istuvat vieretysten puistonpenkillä. On jo myöhä, aurinko on laskemassa värjäten taivaan kauniin oranssiksi. He katselevat sitä kuiskutellen samalla toisilleen kauniita asioita. Tyttö on painanut päänsä pojan olkapäälle. Pojan kädet ovat kietoutuneet hänen ympärilleen, eivätkä ne haluaisi päästää ikinä irti. Heillä on hyvä olla. Lämmin. Kumpikin on umpirakastunut toiseen, eikä maailmassa tunnu olevan kuin he kaksi.

Auringon laskettua nuoripari kävelee sylikkäin kohti kotia. He kulkevat puiden verhoaman kujan lävitse. Tyttö on poikaa päätä lyhyempi ja muutenkin paljon pienenpi, poika on kuin suojeleva nallekarhu hänelle. Matka tuntuu heistä liian lyhyeltä, sillä aivan liian pian he ovat jo tytön kotiovella. Poika kietoo kätensä tytön ohkaiselle vyötärelle vetäen tämän aivan liki itseänsä. Tyttö vuorostaan kietoo kätensä pojan kaulan ympäri tuijottaen häntä kiinteästi silmiin. Pojan katse on alaspäin, tytön ylöspäin, kun he suutelevat pitkään. He eivät haluaisi irrottautua toisistaan, mutta he voivat tuntea tytön isän tuijatuksen ikkunasta. Viimein he irrottautuvat toisistaan ja poika lähtee kävelemään omaa kotiaan päin takaperin, lähetellen lentosuukkoja rakkaalleen koko matkan, kunnes häntä ei enää näy. "Minä rakastan sinua!" tyttö huutaa hiljaa, lentosuukkojen takaisin lähetyksen lomassa. "Niin minäkin sinua!" poika huutaa takaisin yhtä hiljaa kuin tyttö ja hymy valtaa hänet koko matkan ajaksi. Kun pimeys ja puut ovat nielleet pojan sisäänsä, menee tyttö vasta sisälle. Sisällä tyttö menee huoneeseensa ja heittäytyy sängylleen. Hän voi vieläkin tuntea suudelmien maun huulillaan ja pojan kädet vyötäröllään. Tyttö nukahtaa hymy huulillaan ja näkee suloisia unia poikaystävästään.

Poika ei asu kovin kaukana tytöstä. Kotiin saavuttuaan hänkin menee huoneeseensa, heittäytyy sängylleen ja muistelee hänkin illan kulkua. Viimeinen ajatus ennen nukahtamista on: "Mennäänkö kihloihin?" Hän on niin rakastunut, kuuden kuukauden seurustelun jälkeen tunne on vain voimistunut entistä enemmän, niin, että poika päättää heti seuraavalla kerralla ehdottaa asiaa.