Huomenna loppuu koulu ja alkaa kauan odotettu kesäloma. Ah, en malttaisi millään odottaa sitä. :P Saadaan todistukset ja jätskit käteen ja sitten onkin Adiós ja lähdetään kaikki kesälaitumille. Jännittää vähän, että minkälainen todistus tulee. Onko numeroita noussut ja laskenut vai onko pysynyt samana. Toivottavasti ei ainakaan keskiarvo tippuisi, nousta kyllä saisi, vaikka tosin nykyinen keskiarvonikin on todella hyvä. :)

Iltapäivällä on sitten serkkuni ylioppilasjuhlat ja illalla menen ystäväni kanssa isolla porukalla, josta tunnen vain hänet bilettämään. :P Siitä missä yö vietetään ei vielä ole selkoa, kotona ei ainakaan. :D Minun perheeni lähteekin kakkosasunnollemme. Sunnuntaina on vieläpä joukkueemme joukkueilta, After May madness  partyt, niin kuin ne nimettiin. :)

Olemme saaneet nauttia jo lämmöstä jonkun aikaa. Täällä päin ainakin on jopa hellettä ollut ja aurinko paistanut. Tosin on myös satanut ja ukkostanut, sekä jopa salamoinut. Toivottavasti kesästä tulisi tasapainoinen; olisi lämmin, ihanan lämmin, mutta sataisi juuri sopivasti, ei liikaa, eikä liian vähän. :D Voi olla aika paljon vaadittu, sillä yleensä joko on liian kuivaa tai sitten sataa liikaa... Setäni on maajussi, joten mummin luona, mummini ja ukkini asuvat hänen nykyään omistamassa tilassa, jonka setäni heiltä osti, jatkaen heidän työtään, aina kirotaan kesäsäätä, kun on joko liian kuivaa tai liian sateista ja sato tuhoutuu.

Kesälomalla minä aion viettää tosi paljon aikaa ystävieni ja kaverieni kanssa, uiden, shoppaillen, uudella skootterilla ajellen ja niin edes päin. Aion nukkua pitkään ja valvoa myöhään. Aion tehdä mahdollisimman sponttaanisti kaikkea. Aion myös tutustua mahdollisimman moneen uuteen ihmiseen. Rippileirikin on ja oli puhetta, että menisin tapaamaan Vaasan seudulle erästä kaveriani pitkästä aikaa ja että me meidän koulun tulevat tukarit lähtisimme telttailemaan jossain vaiheessa. Toivottavasti, sillä meillä oli niin hauska leiri tässä keskiviikosta torstaihin ja tulemme aivan mahtavasti toimeen.

Aivan mahtavaa ja ihanaa, sekä hauskaa kesää kaikille. Tästä kesästä tulee yksi kaikkien aikojen parhaista! :P Ainakin toivottavasti. :)