1. Ystävät ja perhe

Niin kuin jokaiselle, myös minulle ystävät ja perhe ovat hyvin tärkeitä ja rakkaita ja ilman heitä elämä olisi huomattavasti vähemmän kivaa ja elettävän arvoista. Heidän kanssaan tulee vietettyä ne parhaimmat hetket. :)

2. Musiikki

Tämäkin on yksi näistä jokaisen rakkauksista, mutta niin se nyt vain on munkin. Ilman musiikkia olisi aika tyhjää. Se kuuluu elämän jokaiseen vaiheeseen. ^^ Musiikkia kuunnellessa voi vain unohtaa kaiken ympäriltään ja keskittyä vain siihen. Lemppareitahan on tietenkin Metallica, Avenged Sevenfold, Sonata Arctica, Guns 'n' Roses ym. ja yllättävää kyllä Fran Perea, mutta siinä on myös se kieli.

3. Historia

Rakastan historiaa, varsinkin Suomen, mutta myös Egyptin, Kreikan, Japanin ja Amerikan kiinnostavat. Ihan kouluaineena, kirjoina, elokuvina ja muuten vaan. Olen tykännyt jo ihan pienestä lähtien, mikä on varmaan perintöä iskältä, koska hän on myös "hulluna" historiaan.

4. Kielet

Haluaisin oppia puhumaan mahdollisimman monta kieltä sujuvasti. Rakastan kielillä puhumista, kirjoittamista ja ajattelemista. On ihanaa, kun ymmärtää ja voi keskustella. Tällä hetkellä opiskelen äidinkielen lisäksi tietenkin ruotsia ja englantia, sekä lisäksi saksaa. Ensi vuonna otan vielä espanjan.

5. Hauskan pito ja nauttiminen

Ystävien kanssa ajan vietto, elokuvien katselu, kirjojen lukeminen, mässäily, vaatteet kaikki kiva. ^^