Olen viime aikoina huomannut, että ihmiset eivät ole enää niin innokkaita bloggailijoita. Itselläkään ei enää tunnu aika riittävän omien juttujen kirjoittamiseen, eikä kyllä muiden juttujen lukemiseenkaan. Mikä on tosi kurjaa... Viimeisten kuukausien aikoina on vain ollut niin paljon kaikkea; koulujuttuja kokeista läksyihin, harkkoja ja kaikkea muuta sellaista. Kavereille ja ystävillekin pitää riittää aikaa ja totta puhuakseni vietän paljon mieluummin heidän kanssaan aikaa, kun olen koneella. :D Muillakin on varmaan ollut kiireitä tai sitten ei enää vain kiinnostus riitä...?

Nyt mielessä on yhteishaku, joka on siis vähän päälle kuukauden päästä. En ole vielä päättänyt minne menen, vaikka vaihtoehtoja, joiden välillä puntaroin on enää muutama. Kaikissa on niin huonoja kuin hyviäkin puolia, mutta mistä tietäisi, kumman hyvät sitten voittavat. En muutenkaan tiedä, mikä minusta tulee isona ja se on alkanut pikku hiljaa ahdistaa. Asiaa pitäisi pikkuhiljaa ruveta ajattelemaan kyllä ja se peruskoulun jälkeinen paikka on myös päätettävä, vielä nopeammin. Lukioon olen menossa, sen verran tiedän, mutta mihin lukioon, se onkin jo kokonaan eri juttu.

Yhteishaun lisäksi on muitakin asioita, jotka pyörivät mielessä. Tällä hetkellä on kauhean paljon asioita meneillään... Yritän kuitenkin parantaa tapani ja nipistää jostain aikaa, jotta voin taas kirjoittaa tänne ja vierailla lukemassa muidenkin blogeja. :)