Olette varmasti huomanneet, että ihmisillä tuppaa olemaan ennakkoluuloja vähän kaikesta. Joskus ne ovat voineet tulla jostain juoruista, joskus elokuvista ja joskus jostain muusta. Välillä ennakkoluulot pitävät paikkansa, mutta aika usein eivät. Silloin saattaa tulla sitten pettymyksiä tai sitten iloisia yllätyksiä tai ihan neutraaleja yllättyneisyyksiä. Yleensähän toitotetaan, että asioihin pitäisi suhtautua ennakkoluulottomasti, sillä jos suhtautuu ennakkoluuloisesti, voi jokin oikeasti kiva asia jäädä itseltä ihan sivu suun.

Minun harrastustani kohtaan ihmisillä on usein erityisesti ennakkoluuloja. Ehkäpä jopa teillä. Minullakin oli ennen, vaan eipä ole enää. Harrastan siis cheerleadingia. Kun aloitin lajin, silloinen yksi parhaimmista ystävistäni, nykyinen ex-ystäväni läjäytti, että sehän on ihan teinixpissisharrastus ja kaikki ne harrastajat on sellaisia teixejä ja pissiksiä. Kuinka väärässä hän olikaan. Alkeisjoukkueessani oli ehkä yksi ihminen, joka oli ehkä vähän pissismäinen, mutta kaikki muut ihmiset olivat ihan normaaleja. Nykyisessä joukkueessani tilanne on ihan sama. Ehkä yksi ihminen löytyy, jossa on vähän pissismäisiä piirteitä, mutta muuten olemme kaikki aivan normaaleja. Löytyypä jopa jääkiekko-hulluja ja mustiin pukeutuvia. Rokkareita ja taviksia. Sittemmin muut kaverit ovat kyselleet ennakkoluulojaan ja useimmiten ne ovat olleet vääriä. Esimerkiksi luullaan aina, että cheerleaderit ovat laihoja, aika iso tissisiä ja erittäin notkeita, mutta cheerleadereita on oikeasti kaiken kokoisia ja lajissa notkistuu koko ajan, alussa lähes kaikki ovat aika kenkeita, mutta jo puolen vuoden päästä ihmiset ovat paljon notkeampia. Amerikkalaisista leffoista on ihmisille tullut käsitys, että cheerleadereilla on aina minihameet ja mahdollisimman avonaiset ja pienet topit, sekä hulmuavat pitkät aukinaiset hiukset. Hameet saattavat olla kyllä aika lyhyitä, jos katsoo sitä, mihin asti ne ulottuvat , mutta hamett vedetään napaan saakka ja alla on vielä erilliset alushousut, brieffsit, joten paikat eivät näy, eikä napaakaan kunnolla, mutta jenkkakahvat ainakin peittyvät. Alle 16-vuotiailla ei napa saa näkyä ja heillä on pidemmät paidat, jotka tulevat hameeseen saakka. Yli 16-vuotiailla saa olla aika lyhyitä toppeja, mutta ne eivät todellakaan ole avonaisia ja alla on aina poolopaita, joka on kyllä yhtä lyhyt, kuin sen päällä oleva toppikin. Hiukset eivät todellakaan hulmua vapaina, vaan ovat tiukasti ponnarilla lakan ja muiden muotoilutuotteiden avulla. Luullaan myös josatin syystä, ettei cheerleading ole kauhean raskasta tai edes urheilua, mutta kyllä se on. Nostot vaativat aika paljon voimaa ja lihaskunto pitää olla kohdallansa.

Muistakin asioista ihmisillä on tietenkin ennakkoluuloja, tämä nyt vain oli lähinnä minua. Yritän suhtautua asioihin aina ennakkoluulottomasti, mutta ihmisten suhteen se on välillä aika vaikeaa.